2 Şubat 2016 Salı

LCW Kırmızı Tunik

Tunikler günlük hayatta iyi giyinmek isteyen bayanların en çok tercih ettikleri şık ve pratik üst giysisidir. Tunikleri pantolon veya etek üstüne giyebilirsiniz hatta kısa şortlarla birlikte kullananlar bile var. Bol ve rahat oluşunun yanı sıra, dizlere kadar inmesi  ve beli eğilip doğrulurken açılmaları kaptaması da bayanların tunik giymeyi tercih etmelerinin ana sebeplerinden biridir diyebiliriz. Pratik giyinmenin yoludur tunik. Evden acele ile çıkarken hemen üstünüze alabilir kolayca istediğiniz yere yetişirsiniz.

LCW Kırmızı Tunik
LCWaikiki'nin kırmızı tuniği siyah pantolon üzerinde ne kadar güzel durmuş. Bu tarz elbiselerin tercih edilmelerinin sebeplerinden biri de fazla kiloları örtmeye yardımcı olmasıdır. Tunikler omuzdan başlaıp baldırların ortasına kadar tek parça uzanan bol yapılı elbiseler olduklarından kilolu bayanlar için ideal giysi türüdür diyebiliriz.

Şık ve Pratik LCW Kırmızı Tunik
Şimdi tunik meselesini resimdeki bayan üzerinden incelemek istersek; Hanım kızımız biraz ince uzun boylu bir manken. Bu sebepten olacak ki giydiği tunik omuzlarına tam otursa da içinde zayıf kaldığı için biraz emanet durmuş. yani elbisenin içini dolduramamış. Biraz daha kilolu bir bayanın üstinde tam da kullanım amacına uygun bir biçimde daha güzl görüneceği aşikar. 
Şık ve Pratik LCW Kırmızı Tunik
Elbisenin tasarımı olsun kullanılan kırmızının tonu olsun her açıdan güzel bir çalışma. Aslında tam bir ilkbahar/sonbahar giysisi. Sizi ilkbaharın serinliğinden ya da son baharın soğundan koruyabilir, sıcak tutabilir ve kendinizi raha hiisetmenizi sağlayabilir.

Şık ve Pratik LCW Kırmızı Tunik

Kırmızı Tunik Kumaşı : %100 Polyesterden imal edilmiş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder