9 Mayıs 2016 Pazartesi

Bayan Çantası Seçerken Nelere Dikkat Edilir

Bir Kadın Çanta Alırken En Çok Nelere Dikkat Eder?





LCW Bayan Çanta Modelleri
Konu giyim kuşam olunca kadınlar için akan sular duruyor. Bu yadsınamaz bir gerçek. İyi giyinmek en çok bayanların tutkusu. Modayı takip etmek en güzel en şık olmak adeta bazıları için bir amaç. Aslında bu soruyu kadınlardan çok onlara çanta satmaya çalışan erkeklere sormak gerekir. Genellikle alışveriş krizine girmiş bayanların çanta seçimi esnasında en çok erkek satıcılar bu hışımdan nasiplerini alıor. Bazen sırf bir bayan müşteriye çanta beğendirebilmek için dakikalar boyunca raflardan ürün indirip duruyorlar. Bir de bu çanta bana yakıştı mı? sorularına muhatap olmak ve orta yollu bir cevap uydurmak gerçekten ustalık isteyen bir iş.


Neyse konuyu çok da dağıtmadan anlatmaya devam edelim. Kadınların çanta seçerken pek çok kriter aradıkları hepimizin malumu acaba bunlar neler?

Bayan Cüzdanı Duruma Göre İyi bir Seçim Olabilir
Çantayı ne amaçla alıyor? Bir davete mi gidecek? Yoksa işe giderken mi kullancak? Özel günlere giderken şık bir abiyenin yanında bayan cüzdanı ya da bir el çantası tercih edilebilir. Bu hem yük yapmaz. Hem de özellikle ince fit bir bayan kullanıyorsa zarif bir görünüm verir.
Üniversiteli Kız Çantası
Yaşına ve tarzına uygun bir çanta seçme de isteyebilir. Eğer üniversiteye giden bir kız ise çanta seçimi daha genç işi, rahat, pratik, ona günlük okul temposunda kolaylık sağlayacak ve ihtiyacı olan eşyaları koyabileceği bir omuz çantası da olabilir. Özellikle üniversiteli kız imajını destekleyen, renkli kumaşlardan yapılmış çanta modellerini tercih etmeleri olası. Yani çanta seçimindeki bir diğer etmen seçen kadının yaşam tarzı.
Bayan Çantası
Önemli bir çanta seçim sebebi de tabii ki moda. O sene hangi çanta modelleri modaysa önce onlara bakarlar. Genelde bayanların evlerinde birden fazla çanta modeli bulunur. Aynı cephanelik gibi bir odaya ya da dolaba beğendikleri ve satın aldıkları çantaları sıralarlar. Genel olarak giyim tarzları ne olursa olsun çanta satın almaya merklı her bayanın evinde O yıl ya da mevsim mda olan bir çanta modeli mutlaka bulunur. Eğer o yıl Swarovski taşlı çantalar modaysa salaş takılan bir kızın odasından bu model bir çanta çıkma olasılığı son derecede yüksek bir ihtimal.


Eveet şmdi de gelelim yazımızın interaktif kısmına. Buraya kadar kadınlar çanta seçerken nelere dikkat eder ne gibi özellikler arar sorularının cevaplarını bulmaya çalıştık. Kısaca ne biliyorsak anlattık. Elbetteki atladığımız pek çok sebep vardır. Satın alan kişi kadın olunca sebeplerin neredeyse bir sınırı yok gibi. İşte ise soru

Sizce bayanların çanta seçiminde en çok dikkat ettikleri şeyler nelerdir? Siz çanta alırken nelere dikkat edersiniz? 

Bu konudaki görüşleriniz bizim için önemli. Siz ne düşünüyorsunuz? Yazının altından yorum yaparak fikrinizi belirtebilirsiniz.

Not: Yazıdaki resimleri www.lcwaikiki.com'dan aldık. Haberiniz olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder